En ole pitkää aikaa kirjottan mut yksinkertasest ei ole ollu aikaa:) On tapahtun vaikka ja mitä. Juuso käänty viikko sitte lattial selältä mahalleen ja nyt sit kääntyy koko ajan :) Me oltii lauantain viettämäs vappuu ja kivaa oli. Oli vaa sunnuntain niin kova krapula ettei varmaan tule vähään aikaa lähettyy minnee. 

Mulla oli tossa pari viikkoo sitte virtsatientulehdus melkee munuaisis ja nosti 40 kuumeen mut onneks se on nyt ohi! Jesse me käytettii nyt sunnuntain lääkäris ku oli keskiviikost asti ripuloinnu ja oksentan. Eilen vasta pysy ruuat sisäl. Lääkäri sano et se on mahatauti johon kuuluu ripuli et menee 7-10pv ohi! Tosi lohduttavaa.

Ukon kans me ollaa alettu tappelee aika paljon mut johtuu varmaan siintä et ollaa molemmat väsyneitä. Kyl me pystytää sopimaa mut tulee itellee paha mieli ku suutuspäissää sanoo sellast mitä ei välttämättä tarkota. Meil on kyl ollu niin paljo vaikeuksii ja niistä ollaa selvitty et luulen ettei meidän suhde ihan pieneeen riitaan kaatua!

ens kesänä olis sitten häät:) me varattii jo kirkko vuos siitte et se olis ollu 10.6 mut nyt täytyy vähän siirtää ku vuos meni vähän liian nopsaa ja jatkopaikkaa yms on viel ihan auki.Jotkut kysyy et onks ukko nyt mulle se oikea ja mistää asiast en vois olla varmempi:)

mä sain just pojat päikkäreille ja on vähän outoo kun on ihan hiljasta mut ihanaa ku nyt on vähä omaa aikaa tehä jotain tääl on kauhee sotku mut päätin et nyt saa olla siivoan vasta sit ku pojat herää! mut nyt lähen pelailee ym. p.s. ihannaa ku kesä tulee joten ihqua kesää kaikille jotka käy kommentoimas mun blogia!:)